Tesla, indirimlere devam ediyor

Tesla, ABD'deki bazı Model 3 ve Model Y modellerinin fiyatlarını bilanço öncesi düşürdü, Model Y "Uzun Menzilli" ve "Performans" araçlarının fiyatları 3000 dolar azaltılırken, Model 3 Arkadan Çekişli'nin fiyatı 41 bin 990 dolardan 39 bin 990 dolara düşürüldü.

Haber Merkezi |

Ünlü milyarder ve Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk'ın şirketi Tesla açıklayacağı bilanço öncesinde, ABD'de Model 3 ve Model Y elektrikli araçlarının bazılarının fiyatlarını daha da düşürdü.

Tesla'nın web sitesinde yer alan bilgilere göre, Model Y "Uzun Menzilli" ve "Performans" modellerinin fiyatları 3 bin dolar azaltıldı. Model Y "Uzun Menzilli" 49 bin 990 dolardan satışa sunulurken, "Performans" 53 bin 990 dolar seviyesinden satışa sunuldu.

Ayrıca, Model 3 araçlarda ise fiyat 41 bin 990 dolardan 39 bin 990 dolara düşürüldü.

Türkiye’nin en zengin 28 iş insanı belli oldu! Forbes açıkladı, liste güncellendi: Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Ünlü köftecide domuz eti iddiası: Bakanlıktan açıklama İş dünyası zam için harekete geçti! Asgari ücret tartışmaları başladı Fed tutanakları: Üyelerin büyük çoğunluğu faiz indirimini destekledi Honda, 1,7 milyon aracını geri çağıracak