Sinoz'un Watsons mağazalarında satışı başladı

Uzun yıllardır tüketiciye e-ticaret üzerinden ulaşan Türkiye’nin yerli kozmetik markası Sinoz, artık Watsons mağazalarıyla da müşteriyle buluşmaya başladı.

Haber Merkezi |

Türkiye’nin yerli kozmetik üretici Sinoz, Watsons mağazalarında da tüketiciyle buluşmaya başladı. 13 yıldır e-ticaret üzerinden tüketiciye ulaşan Sinoz’un ürünleri artık tüm Watsons mağazalarında, watsons.com.tr'lerde ve watsons mobil uygulamalarda satışa sunulmaya başlandı.

E-ticarette yakaladığı başarıyı, satış ağını genişleterek sahalara taşıdıklarını belirten Sinoz Kozmetik CEO'su Yasin Çörekçi, müşterilerden gelen yoğun talep üzerine e-ticaret dışındaki pazarlara yönelerek perakende sektöründe de tüketici ile buluşma kararı aldıklarını belirtti.

Coca-Cola’ya zam geliyor! Tarih belli oldu: İşte zamlı kola fiyatları Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Türkiye’nin en zengin 28 iş insanı belli oldu! Forbes açıkladı, liste güncellendi: Ünlü köftecide domuz eti iddiası: Bakanlıktan açıklama İş dünyası zam için harekete geçti! Asgari ücret tartışmaları başladı Fed tutanakları: Üyelerin büyük çoğunluğu faiz indirimini destekledi