Şekerbank’tan IBAN olmadan da hızlı para transferi

Şekerbank, IBAN numarası yerine telefon, e-posta, kimlik veya pasaport numarası bilgilerini kullanarak anlık para transferi olanağı sunmaya başladı.

Haber Merkezi |

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Şekerbank, 5 bin TL’ye kadar her an, her yerden para transferi fırsatı tanıyan FAST sistemi ile ihtiyaç kaynaklı acil ödemelerin yapılmasını sağlayarak müşterilerinin hayatını kolaylaştırıyor.

Şekerbank müşterileri, Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST) ile Kolay Adres (KOLAS) tanımlaması yaparak, IBAN numarası olmadan para transferlerini diledikleri gün ve saatte Şeker Mobil veya internet bankacılığı üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebiliyor.

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, Şekerbank olarak önceliklerinin, müşterilerinin kendilerine ihtiyaç duydukları her an yanında olmak olduğunu belirtti.

Kredi ve kredi kartı yapılandırması başladı: Faiz oranı ne? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Demirtaş'tan Destici'ye tepki: Vatandaşlığı iptal edilsin İş yeri kiraları yüzde 70 arttı! Şişli, Beyoğlu, Kadıköy’de makas açılıyor DEM Parti’den yeni anayasa tartışmalarına yanıt: 'Anayasa tartışmaları doğru yerden başlamadı' Hoşgeldin faizleri yükselişe geçti, yatırımcılar soluğu bankada aldı