SASA’ya EBRD’den 75 milyon euro kredi

SASA Polyester, Adana'da yapılmakta olan PTA üretim tesisi ile ilgili Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile 75 milyon euro tutarında kredi anlaşması imzaladı.

Haber Merkezi |

SASA Polyester Sanayi, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklama ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile 75 milyon euro tutarında kredi anlaşması imzaladığını duyurdu.

SASA’dan konuya ilişkin KAP’a yapılan açıklamada, “Adana'da yapılmakta olan yıllık 1.600.000 ton kapasiteli PTA üretim tesisi ile ilgili, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile yapılan görüşmeler neticesinde 75 milyon Euro tutarında kredi anlaşması imzalanmıştır.” denildi.

Türkiye'nin dev bilet şirketi Fransızlara satıldı Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Emlak vergisi için 5 yıl fırsatı: Başvuran parasını geri alacak! Hastanede bebeklere alkol verildiği iddiası: Bir bebek öldü, 6'sı entübe Asgari ücret ve emekli maaşı ne kadar zamlanacak? İşte masadaki oran... Naci Görür, sosyal medyadan isyan etti: Söyleyen haddini bilmeli!