Samsung Electronics, ağustos ayında 5 yeni mobil telefon tanıtacak

Samsung Electronics'in mobil telefon bölümü 5 Ağustos'ta 5 yeni ürünün tanıtıtımını yapacağını duyurdu.

Samsung Elektronics Başkanı ve Mobil İletişim Bölümü Başkanı TM Roh, Samsung'un 5 yeni ürününü 5 Ağustos tarihinde tanıtacağını açıkladı.

Tanıtımı yapılacak 5 yeni ürünün, firmanın amiral gemisi olan akıllı telefon Galaxy Note 20 , ikinci nesil katlanabilir akıllı telefon Galaxy Fold 2, Apple'ın AirPods'una rakip olması planlanan Galaxy Buds Live, akıllı saat Galaxy Watch 3 ve Samsung'un en güçlü tableti olan Galaxy Tab S 7 olacağı duyuruldu.

Roh yaptığı açıklamada, "Bu yazın Galaxy Unpacked etkinliğinde 5 yeni ve güçlü cihazımızı tanıtacağız. Bu cihazlarla, birbiriyle uyumlu çalışan ve her yerde kullanılabilecek yeni mobil deneyimler hakkındaki vizyonumuzu göstermiş olacağız." dedi.

Cem Garipoğlu'nun öldüğüne neden inanılmıyor? Epözdemir yanıtladı... Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Coca-Cola’ya zam geliyor! Tarih belli oldu: İşte zamlı kola fiyatları Türkiye’nin en zengin 28 iş insanı belli oldu! Forbes açıkladı, liste güncellendi: Ünlü köftecide domuz eti iddiası: Bakanlıktan açıklama İş dünyası zam için harekete geçti! Asgari ücret tartışmaları başladı