Repkon, Avustralya'da namlu üretecek

Türkiye'de metal şekillendirme sektöründe faaliyet gösteren Repkon, Avustralya'da Titomic firmasıyla ortaklık sözleşmesi imzaladı. Anlaşma kapsamında Repkon, Avustralya'da namlu üretimi yapacak.

Haber Merkezi | AA |

Türkiye'de metal şekillendirme üzerine faaliyet gösteren Repkon; savunma, havacılık ve uzay sanayisine yönelik stratejik ürünleri yurt içinde ve dışındaki kullanıcılara sunuyor.

Repkon son olarak Avustralyalı Titomic firması ile namlu üretimi için bir ortaklık sözleşmesi imzaladı. Anlaşma çerçevesinde Avustralya’da kurulacak merkezde Repkon'un flowforming teknolojisi ile Titomic’in sahip olduğu kinetik füzyon teknolojisi kullanılarak, Repkon tarafından tasarımı yapılan namluların üretimi yapılacak.

Dünya çapında namlu üretimi konusunda stratejik çözüm ve yeteneklere sahip Repkon, bu iş birliği ile namlu konusundaki kabiliyetlerini bir üst seviyeye çıkarmayı planlıyor. İki şirketin flowforming ve katmanlı imalat teknolojisi birleştirilerek global olarak çözüm aranan sorunlara cevap sağlanması amaçlanıyor.

Repkon Genel Müdürü İbrahim Külekçi, Titomic ile gerçekleştirilen ortaklıktan her iki kurumun da büyük fayda göreceğini belirtti.

Repkon İş Geliştirme ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Uğur Cem Gürpınar da "Katmanlı imalat teknolojisi ile 'flowforming'in gücünün birleşmesiyle hem ulusal hem de uluslararası pazarda namlu imalatı için yeni bir dönem başlayacak." dedi.

Stoltenberg: 10 yıllık görev süremde 5 büyük ders aldım Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Deniz Demir'den GSS borçları için soru önergesi Ceyhan Belediye Başkanı'na hapis ve siyasi yasak kararı Kiralık ve satılık ev sayısı arttı, reel fiyatlar düştü! Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak: Piyasalar ne bekliyor?