PwC Türkiye’de bayrak değişimi

PwC Türkiye’nin Kurumsal Yönetim İlkeleri çerçevesinde yürütülen sürecin sonucunda Cenk Ulu, 1 Aralık 2020 tarihinden itibaren PwC Türkiye ortakları tarafından Ülke Kıdemli Ortağı olarak görev yapmak üzere seçildi.

Haber Merkezi |

PwC Türkiye’de Vergi Teknolojileri Hizmetlerini hayata geçiren ekibin ve Müşteri Eğitimleri Bölümü’nün liderliğini yürüten Cenk Ulu, Ülke Kıdemli Ortağı oldu.

PwC Türkiye’den yapılan açıklaya göre Cenk Ulu, 1 Aralık itibarıyla Ülke Kıdemli Ortağı olarak görev yapmak üzere seçildi. Kariyerine 1996 yılında Gümrük Müsteşarlığı’nda başlayan Cenk Ulu, PwC Türkiye’ye 2001 yılında katıldı. Gümrük ve Dış Ticaret Uygulamaları, Dolaylı Vergiler, Yatırım Teşvik uygulamaları başta olmak üzere pek çok vergi alanında uzmanlaşan Cenk Ulu 2007 yılında PwC Türkiye Vergi Hizmetleri şirket ortaklığına kabul edildi. PwC Türkiye’de Vergi Teknolojileri Hizmetlerini hayata geçiren ekibin ve Müşteri Eğitimleri Bölümü’nün liderliğini yürüten Cenk Ulu aynı zamanda PwC Türkiye Dolaylı Vergi Hizmetleri Lideri olarak görev yapıyordu.

"Şirketimizi değişime öncülük ederek geleceğe taşıyacağız”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Cenk Ulu, şunları söyledi: "PwC olarak, Türkiye’de 40 yıla dayanan engin deneyimimizi ve PwC’nin küresel gücünü yanımıza alarak müşterilerimize her zaman en kaliteli hizmetleri sunuyoruz. PwC Türkiye’nin liderliğini üstleneceğim dönemde de geleceğe uzanan yenilikçi bakış açımız, üst düzey teknoloji kullanımımız ve büyük bir enerji ile toplumda güven oluşturmaya ve önemli sorunlara çözüm üretmeye devam edeceğiz. Çok değer verdiğim çalışanlarımız ve ortak grubumuz ile piyasadaki liderliğimizi güçlendirecek ve hayal ettiğimiz geleceği yaratacağız. Şirketimizi hep birlikte değişime öncülük ederek geleceğe taşıyacağız."

Ayçiçek yağı fiyatlarında rekor: 3 ayda 3 zam! Fiyatlar daha da yükselecek mi? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın TÜSİAD Başkanı Turan: Önceliğimiz, ekonomik istikrar ve güven tesisi Ev almak isteyenler en karlı yolu buldu! Akın akın kredi çekiyorlar Cem Garipoğlu'nun öldüğüne neden inanılmıyor? Epözdemir yanıtladı... Coca-Cola’ya zam geliyor! Tarih belli oldu: İşte zamlı kola fiyatları