Pro Transfer’in yılsonu ciro hedefi 100 milyon lira

VIP transfer hizmetlerine kolay erişim amacıyla 2024 yılında Hakan Çineli tarafından kurulan Pro Transfer misafirlerine güvenli, konforlu ve kişiselleştirilmiş bir seyahat deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Halen 4 bin şoförlü VIP araç ile hizmet veren şirket bu hacimle sektörde önemli oyunculardan biri oldu.

Haber Merkezi |

Transfer hizmeti arayanlar ile en uygun aracı ve şoförü buluşturan sistemde misafirler yolculuğu canlı olarak takip edebiliyor. Kurucusu Hakan Çineli, şirketin 2024 yılı sonu ciro hedefini 100 milyon lira olarak açıklayan kurucusu Hakan Çineli, “Misafirlerimize yalnızca transfer hizmeti değil aynı zamanda kişiselleştirilmiş şehir turları ve kültürel keşif imkânı da sunuyoruz” dedi. 

 

Birkaç tıkla konforlu ulaşım

“Her şey, İstanbul’a gelen turistlerin ve iş seyahati yapanların konforlu bir şekilde şehir içinde taşınması fikriyle başladığını kaydeden Hakan Çineli, “Hedef, her şeyin internet üzerinden hızlıca yapılabileceği, müşterilerin anında rezervasyon yapabileceği bir sistem yaratmaktı. Bu amaçla geliştirdiğimiz online rezervasyon platformu, yolculara internet üzerinden birkaç basit adımla VIP araçlarını ayırtma imkanı sunuyor. Havaalanına indiğinizde, sizi konforlu aracınız hazır ve bekliyor” dedi.

Otomatik atama

VIP transfer hizmetini herkes için erişilebilir ve zahmetsiz hale getirdiklerini kaydeden Hakan Çineli, “Yolcunun alandan otele taşınması artık yalnızca birkaç tıklamayla gerçekleşiyor. İster telefonunuzdan, ister bilgisayarınızdan erişebileceğiniz sistemle, tüm süreç kolayca yönetilebiliyor. Rezervasyon yapıldıktan sonra sistem, en uygun aracı ve sürücüyü otomatik olarak atıyor, misafirler ise yolculuğu canlı olarak takip edebiliyor.”

Deniz Demir'den GSS borçları için soru önergesi Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Ceyhan Belediye Başkanı'na hapis ve siyasi yasak kararı Kiralık ve satılık ev sayısı arttı, reel fiyatlar düştü! Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak: Piyasalar ne bekliyor? “Fed’in faiz indirimi Kamala Harris’i ABD’nin 47. Başkanı yaptı”