Polin Waterparks, yenilikçi fikirleri INNOKIND ile buluşturuyor

Polin Waterparks, katma değeri yüksek ve sürdürülebilir yeni fikirleri, INNOKIND açık inovasyon platformunda, üniversite sanayi işbirliği ile hayata geçirmeyi hedefliyor.

Haber Merkezi |

Kübra OĞURLU

KOCAELİ - Su parkları tasarım, mühendislik, üretim ve montajında sektörünün global lider markası Polin Waterparks, Türkiye'nin sayılı araştırma-geliştirme Ar-Ge merkezlerinden biri ve sektöründe ilk Ar-Ge merkezi olan firma olarak, her yıl düzenli olarak yaptığı çalışmaları ve yatırımları ile sürekli yükselen ivmesini korumaya devam ediyor.

Kurulduğu günden bu yana inovasyon konusunda önemli adımlar atan Polin Waterparks, su parkları, tema parklar veya rekreasyonun herhangi bir dalında geleceğe ışık tutacak, uygulanabilir, katma değeri yüksek ve sürdürülebilir yeni fikirleri, INNOKIND açık inovasyon platformu sayesinde katkı sağlamak isteyen herkes ile beraber hayata geçirmeyi hedefliyor.

Yenilikçi fikirler ödüllendirilecek

Eğlence ve rekreasyon sektöründe bir ilk olan INNOKIND açık inovasyon platformuna, sektör profesyonellerinden akademisyenlere, öğrencilerden park ziyaretçilerine, tedarikçilerden yatırımcılara kadar yenilik peşinde koşan herkesin katılması mümkün. Platform aracılığıyla sunulacak yenilikçi fikirler, profesyoneller ile akademisyenlerin de yer alacağı jüri değerlendirmesi sonucunda Polin Waterparks tarafından ödüllendirilecek.

INNOKIND açık inovasyon platformuna ilişkin bilgi veren Polin Waterparks Marka İletişim Direktörü Şöhret Pakiş, “Sektöre örnek olacak yenilikçi projeler geliştirmek, yaratıcı fikir ve projeler ile buluşmak, üniversite öğrencilerini de iş dünyasına dahil ederek üniversite-sanayi işbirliğine katkıda bulunmak ve bu üretilen ürün ve hizmetlerden ekonomik katma değer yaratmayı hedefliyoruz. Yaratıcı fikirlerini gerçeğe dönüştürmek isteyen, yenilik peşinde koşan herkesi geleceği birlikte şekillendirmek için INNOKIND açık inovasyon platformuna bekliyoruz” diye konuştu. Pakiş, “Polin ailesi olarak, dünya çapında, sektörümüzün tüm inovasyon tutkunlarına açık bir platform düzenlemenin heyecanı ve gururunu yaşıyoruz. Bu platformun hem sektörümüze hem de dünyaya yeniliklerle dolu taptaze fikirler kazandırmasını umut ediyoruz" dedi.

Zeytinyağında 'var yılı'na girildi: Fiyatlar nasıl etkilenir, düşüş görülür mü? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar