Philips Orta Doğu ve Türkiye’ye yeni CEO

Philips Sağlık Sistemleri, Orta Doğu ve Türkiye Satış Lideri ve Pazarlama Bölümü Başkanı Vincenzo Ventricelli, Philips Orta Doğu ve Türkiye CEO’su olarak atandı.

Philips, yaptığı açıklama ile Sağlık Sistemleri, Orta Doğu ve Türkiye Satış Lideri ve Pazarlama Bölümü Başkanı Vincenzo Ventricelli’nin 1 Eylül 2020 tarihinden itibaren Philips Orta Doğu ve Türkiye CEO’su olarak atandığını duyurdu.

Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre Ventricelli, görevini Dubai’den yürütecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Philips Ortadoğu ve Türkiye CEO'su Vincenzo Ventricelli, “20 yılı aşkın süredir Philips'te görev alarak, şirketin gelişimine ve değişimine tanık olduğum için çok mutluyum. Philips'in dünyayı inovasyon yoluyla daha sağlıklı ve sürdürülebilir hale getirme vizyonu kapsamında, yeni rolümü üstlenmek için büyük heyecan duyuyorum. Şirket olarak ana hedefimiz, 2030 yılına kadar yılda 3 milyar insanın hayatını iyileştirmek. Bu doğrultuda kendimi bu hedefimize ulaşmak için bölgemizde müşterilerimiz ve iş ortaklarımızla birlikte çalışarak, anlamlı ve yenilikçi çözümler üretmeye adadım. Amacım Philips olarak yerel sağlık sistemlerine değer sağlamak, aynı zamanda şirketimizin stratejik hedeflerini ve bölgedeki büyümesini devam ettirmek için projeler gerçekleştirmek." dedi.

Ayçiçek yağı fiyatlarında rekor: 3 ayda 3 zam! Fiyatlar daha da yükselecek mi? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın TÜSİAD Başkanı Turan: Önceliğimiz, ekonomik istikrar ve güven tesisi Ev almak isteyenler en karlı yolu buldu! Akın akın kredi çekiyorlar Cem Garipoğlu'nun öldüğüne neden inanılmıyor? Epözdemir yanıtladı... Coca-Cola’ya zam geliyor! Tarih belli oldu: İşte zamlı kola fiyatları