Papilon Savunma, “Paylaşım Ruhu, Umut ve Bilim ile…” yatırımcılarla buluşuyor

Papilon Savunma, “Paylaşım Ruhu, Umut ve Bilim İle…” sloganıyla kârlılığını yeni iş ortakları ve yatırımcılarla paylaşma yoluna gidiyor.

Geliştirdiği yüksek teknolojili ürünlerle hem yurt içi hem de yurt dışına ileri uzmanlık gerektiren ürün ve hizmetler sunan Papilon Savunma, parmak izi, yüz tanıma, iris tanıma, balistik, kriminal analiz ve multi-model biyometrik sistemlerden oluşan ürün gamıyla gerek kendisi gerekse ülke ekonomisi için katma değer yaratmaya devam ediyor.

28-29 Kasım 2019 tarihlerindeki talep toplama sürecinin ardından halka arz olarak Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacak olan Papilon Savunma bu girişimiyle, ürün ve hizmetleriyle sağladığı değerden yatırımcıların da faydalanmasına olanak tanıyacak.

Katma değerli ileri teknolojiler alanındaki bilgisini Türk mühendislerinin geçmişinden; sermayesini ise yabancı girişimcilerden alarak 2012 yılında kurulan Papilon Savunma, bugün de “Paylaşım Ruhu, Umut ve Bilim İle…” sloganıyla kârlılığını yeni iş ortakları ve yatırımcılarla paylaşma yoluna gidiyor. 

Uluslararası yapılanma ile gelen avantaj

Avrupa Birliği, Birleşmiş Milletler gibi uluslararası platformlara ürün, bütüncül teknoloji ve hizmetlerini sunan Papilon Savunma, Türkiye’de ise ana ortağından 2012 yılında edindiği know-how ile kurulduğu günden bu yana küresel pazardaki 5 biyometrik uçtan uca sistem üreticisinden biri durumunda. Görüntü işleme birikimine yapay zeka becerisi ilave edilerek sanal gerçeklik alanında yenilikçi çalışmalar da yapan Papilon Savunma, bünyesinde yüksek nitelikli 53 kişilik ekibi istihdam ederek, Türk mühendislerden oluşan Ar-Ge ve Üretim Merkezi ile planlı ve sürdürülebilir bir şekilde yeni ve bütüncül teknolojiler üretmeye devam ediyor.

Ulusal güvenliğinin vazgeçilmez ismi

Ülke güvenliği, sınır güvenliği, ulusal kimlik yönetimi, ticari ve finansal güvenlik, kriminal analiz alanlarında hem kamu kuruluşları hem de özel sektör ile çalışan Papilon Savunma, Emniyet Genel Müdürlüğü için gerçekleştirdiği APFIS Projesi, Jandarma Genel Komutanlığı için geliştirdiği OPTES Projesi, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü için hayata geçirdiği Göç Yönetim ve Kontrol Sistemi (CDM Projesi), Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personel ve Mahkum Yönetim Sistem gibi geniş kapsamlı projelerle inovatif güvenlik ve kimlik tespit çalışmalarında öncü rol oynuyor.

Hiç gitmediği kasabaya 10 milyon euro miras bıraktı Borsada servet inşasının formülü uzun vadeli yatırım Yalancı bahar bitti, İstanbul'a kar yağacak mı? Uzmanı yanıt verdi İthal bir alkol grubuna zam geldi AK Parti'de büyük kongre öncesi ekip kurulacak, tüzük değişecek İtalyan Bakan duyurdu! Baykar Avrupalı savunma devi ile masaya oturuyor