Otokar’dan Ukrayna’ya Kent CNG otobüs teslimatı

Otokar, yeni araç teslimatlarıyla ihracatını artırmaya devam ediyor. Bugün 50’den fazla ülkede 35 binden fazla otobüsüyle milyonlarca yolcuya seyahat imkanı sunan Otokar, yeni araç teslimatını Ukrayna’nın Vinnitsa şehrine gerçekleştirdi.

Haber Merkezi |

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, ürettiği otobüslerle ihracat pazarlarında büyümeye devam ediyor.

Otobüsleriyle Romanya'dan İspanya'ya, İtalya'dan Almanya'ya, Fransa'dan Belçika ve Sırbistan'a kadar 50’yi aşkın ülkede toplu ulaşım hizmeti sunan Otokar, yeni ihracatını Ukrayna’nın Vinnitsa şehrine yaptı.

Tarihi yapısıyla bugüne kadar 6 kez Ukrayna’nın en yaşanılabilir şehirleri sıralamasında üst sıralarda yer alan Vinnitsa, toplu ulaşımda tercihini Otokar’ın Kent otobüslerinden yana kullandı.

Vinnitsa Ulaşım şirketi tarafından alınan 10 adet doğalgazlı Otokar Kent CNG düzenlenen törenle teslim edildi.

Ukrayna ulaşımında Otokar’ın tercih edilmesinden dolayı mutluluk duyduklarını belirten Otokar Ticari Araçlar Uluslararası Pazarlama ve Satış Direktörü Hakan Bubik, "Şehirlerin toplu ulaşım dönüşümünde tercih edilmekten ve çevreci ulaşıma katkı sağlamaktan mutluyuz. Vinnitsa Ulaşım şirketinin talepleri doğrultusunda özel olarak ürettiğimiz Kent CNG otobüslerimiz, geniş iç hacmi ve üstün özellikleriyle şehrin toplu taşıma hizmetlerinde eşsiz konfor sunacak" açıklamasını yaptı.

Araç muayenesinde ek komisyona mahkemeden emsal karar! Paralar iade edilecek Mert Başaran’dan finansal özgürlük yolunda altın ipuçları Ev sahibi ve kiracı soluğu arabulucuda aldı, maaşa göre zamda anlaştı Bakanlık harekete geçti... Açık büfelere inceleme: Gıda israfı önlenecek Altın zeytin ilk kez görücüye çıktı! 300 dolardan satılıyor Bakan Yumaklı: Deprem bölgesi için 46 milyar liralık su yatırımı planlandı