Modanisa'da 'deneyim mağazacılığı' yatırımları sürüyor

Türk e-ticaret ve online giyim platformu Modanisa, 'deneyim mağazacılığı' yatırımlarına devam ediyor. Marka, altıncı deneyim mağazasını Zeruj Anatolia'da açtı.

Haber Merkezi |

Kadın giyimine yönelik 5 kıtada, 140 ülkede online hizmet veren Türk e-ticaret platformu Modanisa, yeni deneyim mağazasını açtı. 11 Haziran'da Zeruj AVM Pendik'te hizmete giren altıncı deneyim mağazasıyla Modanisa, toplam mağaza alanını 4 bin metrekareye çıkardı.

Gündelik giyimden gece elbiselerine, spor kıyafetlerden mayo ve aksesuarlara kadar 100 bin farklı ürünü online olarak müşterileriyle Türkçe, İngilizce, Arapça, Fransızca, Bahasa ve Almanca olmak üzere 6 farklı dilde buluşturan Modanisa, yeni deneyim mağazacılığı yatırımlarını sürdümeyi planlıyor.

Asgari ücret, emekli, memur zammı ne kadar olacak? İşte olası rakamlar Mert Başaran’dan finansal özgürlük yolunda altın ipuçları Audi'nin Brüksel fabrikasına alıcı bulunamıyor Otomobil ve hafif ticari araç pazarında satışlar düştü Sıfır otomobil fiyatlarına zam geldi: İşte marka marka güncel fiyatlar... Şirket aracı ile yapılan aşırı hız işten çıkarma sebebi sayılıyor!