Lesaffre Türkiye, COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi aldı

Lesaffre Türkiye, Türk Standartları Enstitüsü tarafından belirlenen kıstasları tamamlayarak “TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi” almaya hak kazandı.

Maya endüstrisinde global çapta faaliyet gösteren Lesaffre, COVID- 19 salgınıyla mücadele kapsamında Amasya, Lüleburgaz ve Ceyhan’da yer alan tesislerinde, TSE tarafından belirlenen kıstasları tamamlayarak “TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi” almaya hak kazandı.

Gerek profesyonel fırıncılara gerekse ev kullanıcılarına yönelik mayalar, ekmek geliştiriciler, blendler ve ekmek miksleri üreten Lesaffre, aldığı COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi ile hijyen güvenliğini belgeledi.

Ayçiçek yağı fiyatlarında rekor: 3 ayda 3 zam! Fiyatlar daha da yükselecek mi? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın TÜSİAD Başkanı Turan: Önceliğimiz, ekonomik istikrar ve güven tesisi Ev almak isteyenler en karlı yolu buldu! Akın akın kredi çekiyorlar Cem Garipoğlu'nun öldüğüne neden inanılmıyor? Epözdemir yanıtladı... Coca-Cola’ya zam geliyor! Tarih belli oldu: İşte zamlı kola fiyatları