Legoland Discovery Centre'dan Öğretmenler Günü kampanyası

23-24 Kasım tarihlerinde eğlence merkezine kimliğiyle gelen tüm öğretmenler, Legoland Discovery Centre İstanbul’u ücretsiz ziyaret etme imkanına sahip olurken, çocukları içinse yüzde 50 indirim fırsatı sunulacak.

Çocuklu ailelerin birlikte keyifle vakit geçirdikleri, içerisinde bulunan temalı oyun ve eğlence alanlarıyla birbirinden yaratıcı aktiviteler sunan Legoland Discovery Centre İstanbul, Öğretmenler Günü’nde tüm öğretmenleri eğlence merkezinde keyifli bir gün geçirmeye davet ediyor. 23-24 Kasım tarihlerinde, öğretmen kartlarını ibraz eden öğretmenlere merkezi ücretsiz ziyaret imkanı sunan  Legoland Discovery Centre İstanbul, öğretmenlere eşlik edecek 3-17 yaş arasındaki çocuklarına ise gişede yüzde 50 indirim uygulayacak. 0-3 yaş arası minikler de merkezi ücretsiz olarak ziyaret edebiliyor.

Bayrampaşa Forum İstanbul AVM içerisinde 3 bin m²’lik bir alanda hizmet veren Legoland Discovery Centre İstanbul içerisinde, 4 boyutlu sinema, Lego parçalarının yapım sırrının anlatıldığı fabrika turu, atölye çalışmaları, temalı oyun alanları ve tüm dünyadan önemli yapıların bir arada sergilendiği Miniland bulunuyor. 

Sayıştay raporunda ortaya çıktı! Sivil havacılık alarm veriyor! Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın En düşük emekli aylığına enflasyon ayarı! İyileştirme masada Kredi ile araç alacaklar dikkat! Faiz düşüşü için ilk sinyal geldi iPhone’a yapay zeka dopingi! Tarih belli oldu, sınırlı sayıda telefonda desteklenecek İETT'den dört ilçeye yeni hat ve 1662 ek sefer