Kontrolmatik’ten 4,1 milyon dolarlık satış sözleşmesi

Kontrolmatik, yabancı bir müşterisi ile 4 milyon 150 bin dolar değerinde satış sözleşme imzaladı.

Haber Merkezi |

Kurulduğu günden bu yana toplamda 26 farklı ülkede, operasyonel teknolojiler ve endüstriyel yazılım-kontrol sistemleri, IoT sistemleri, güç ve enerji sistemleri üzerine 300’den fazla proje ve uygulama gerçekleştiren Kontrolmatik, 4 milyon 150 bin dolarlık bir satış sözleşmesi imzaladı.

Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre, sözleşme Kontrolmatik’in yabancı bir müşterisi arasında yapıldı.

Açıklamada, “Irak Kalar çelik fabrikası 132/33 kV 2x50 MVA trafo merkezi yapımı işi için toplam bedeli, 4.150.000,- ABD Doları tutarında bir yurt dışı satış sözleşmesi imzalanmıştır.” denildi.

iPhone’a yapay zeka dopingi! Tarih belli oldu, sınırlı sayıda telefonda desteklenecek Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın İETT'den dört ilçeye yeni hat ve 1662 ek sefer Türkiye, rekabetçilik endeksinde son beş yılda geriledi Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: İşte yıl sonu için beklenen zam oranı... Zeytinyağında 'var yılı'na girildi: Fiyatlar nasıl etkilenir, düşüş görülür mü?