Kolektif House, iki yeni lokasyonunu duyurdu

İstanbul'da büyüme hamlelerini sürdüren Kolektif House, Çağlayan ve Ataşehir’deki iki yeni lokasyonunu aralık ayında devreye sokuyor.

Haber Merkezi |

Kolektif House, Çağlayan’da Mint Metro ve Ataşehir’de My Office adreslerindeki yeni lokasyonlarını açmak için gün sayıyor.

İstanbul'da açılışını yapacakları iki yeni lokasyonla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kolektif House Kurucu Ortağı ve CEO’su Ahmet Onur şunları söyledi:

“Küresel salgın iş hayatının dinamiklerini tepeden tırnağa değiştirdi. Esnek çalışma, çalışma kültürünün vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Günümüzde küçük büyük fark etmeksizin tüm şirketler ön yatırım gerektirmeyen ve ofis için gerekli temel hizmetleri A’dan Z’ye sunan esnek ofis çözümlerini tercih ediyor. Esnek ofis çözümleri geleneksel bir ofise kıyasla ortalama yüzde 20 ila 40 arasında tasarruf imkânı sunarken hem bireylere hem de şirketlere çalışacakları alanı belirlemede özgürlük sağlıyor. Hem fikir alışverişi hem de yeni iş ortaklıkları açısından kullanıcılarına geniş bir networking ağı sunan esnek çalışma alanları, aynı zamanda ilham veren tasarımlarıyla verimliliği ve motivasyonu büyük ölçüde artırıyor, yaratıcı düşünme gücünü tetikliyor. Mint Metro ve My Office’te de farklı ihtiyaçlara yönelik yenil nesil çalışma alanlarını bir arada topladık.”

Onur, Kolektif House olarak hibrit çalışma sistemindeki dönüşüme esnek ofis çözümleriyle öncülük ettiklerini ve bu yeni yapıda dönüşen şirketlere ev sahipliği yapmayı sürdürdüklerini vurguladı.

Sur canisi Semih Çelik babasına sormuş: Seni nasıl öldüreyim? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Aldi'nin Türk ailesi temalı reklamı tartışma konusu oldu Sayıştay raporunda ortaya çıktı! Sivil havacılık alarm veriyor! En düşük emekli aylığına enflasyon ayarı! İyileştirme masada Kredi ile araç alacaklar dikkat! Faiz düşüşü için ilk sinyal geldi