Kadın eliyle büyüyen bir marka: Çemen’s

Kayseri’nin tanınmış ailelerinden birinin kızı olan Hülya Tiritoğlu, kariyerini kendi elleriyle yazan bir kadın girişimci. Üstelik çıktığı yolda, üretim ekibinin tamamı da yine kadınlardan oluşuyor.

Haber Merkezi |

Hilal SÖNMEZ

KAYSERİ - Kayseri’nin yöresel yemek kültürünü Çemen’s markasıyla yaşatan Tiritoğlu, hem üretimini artırmaya hem de ekibini büyütmeye devam ediyor. Yaklaşık 10 yıl önce Kayseri’de başlayan kuruluş hikâyesinin bugün ‘ustasının elinden’ sloganıyla devam ettiğini söyleyen Tiritoğlu, “Kayseri’de tamamı kadınlardan oluşan ekibimizle ürettiğimiz ürünlerimizi Çemen’s Gurme mağazalarımızda ve Çemen’s Mutfak’ta müşterilerimize sunuyoruz” dedi. İlk olarak 2010 yılında Kayseri’de açılan Çemen's Gurme’nin mağaza sayısının şu anda Kayseri’de 3’e ulaştığını açıklayan Tiritoğlu, “Çemen’s Gurme, Kayseri'de yaygın olan geleneksel mağazaların dışına çıkarak farklı bir anlayışla hizmet veriyor. Çemen's Mutfak ile de özel ve yöresel lezzetleri restoranlarımızda sunuyoruz” dedi. Tiritoğlu, “Üretim merkezimizde, üretimin her aşamasında bulunan 35 kadın personelimiz, bünyemizde bulunan çalışma arkadaşlarımızın yüzde 54’ünü oluşturuyor. Buradan da anlaşılacağı üzere Çemen’s ekibinin yarısından fazlasında kadınlarımızı istihdam ediyoruz” diye konuştu.

Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar Kredi kartından nakit çekemeyen çözümü böyle buldu: 1 yılda katlandı