“Kadın çalışan sayısı ile başarı arasında doğru orantı var”

Üretimden Ar-Ge’ye, laboratuvardan pazarlamaya kadar yüzde 60’ı geçen kadın iş gücüyle 5 kıtaya ulaştıklarını belirten Giz Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Zengin, “Kadınlar iş hayatında çok daha dikkatli, titiz ve sabırlı oldukları için işletmelerin büyümesine büyük katkı sağlıyor. Kadın çalışan sayısı ile başarı arasında doğru orantı var.” dedi.

Haber Merkezi |

Kozmetik malzemelerini 5 kıta ve 80’den fazla ülkeye ihraç ettiklerini belirten Giz Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Zengin, 2018’in ihracat lideri olduklarını hatırlattı.

Renkli kozmetik sektöründe Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olduklarını belirten Zengin, "Dünyanın en büyük markalarının çözüm ortağıyız. Tüm bu başarıların kaynağı kadın çalışan popülasyonumuzun yüksek olması. Kadın çalışan sayısı ile başarı arasında doğru orantı var. Kadın çalışanlar işletmelerin büyümesine katkı sağlıyor.” ifadelerini kullandı.

"Kadın çalışan popülasyonu yüksek bir şirketiz"

Giz Kozmetik'in kadınların aktif olduğu, üretime ve yönetime doğrudan katıldığı bir yapıyla faaliyetlerini sürdürdüğü için başarılı olduğunu söyleyen İbrahim Zengin, “Kadınların dikkatli, titiz ve sabırlı yaklaşımı, firmamızı dünya ile yarışan bir kaliteye ulaştırıyor. Ürünlerimizin yüzde 90’ı kadınlara sesleniyor. Bu sebeple Ar-Ge’den laboratuvara, üretimden pazarlamaya kadın çalışan popülasyonu yüksek bir şirketiz. İstihdamın yaklaşık yüzde 70’i kadınlardan oluşuyor. Bu da beraberinde sürdürülebilir kaliteyi getiriyor.” şeklinde konuştu.

Sayıştay raporunda ortaya çıktı! Sivil havacılık alarm veriyor! Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın En düşük emekli aylığına enflasyon ayarı! İyileştirme masada Kredi ile araç alacaklar dikkat! Faiz düşüşü için ilk sinyal geldi iPhone’a yapay zeka dopingi! Tarih belli oldu, sınırlı sayıda telefonda desteklenecek İETT'den dört ilçeye yeni hat ve 1662 ek sefer