Hopi’nin "Marka Elçisi" programı başladı

Hopi, yeni eğitim-öğretim yılı boyunca kampüslerde üniversitelilerin yanında olabilmek için "Hopi Marka Elçisi" programını başlattı.

Haber Merkezi |

Pazarlama, finans ve reklam teknolojilerini bir araya getiren Hopi, başlattığı "Marka Elçisi" programı kapsamında üniversite öğrencileriyle yeni bir yolculuğa adım attı.

"Marka Elçisi" programı, üniversitelilere kendi ekiplerini kurma fırsatı sunarken, Hopi'nin eğitim ve mentörlük desteğiyle de geleceğin liderlerini yetiştirmeyi hedefliyor. Program kapsamında, Türkiye genelindeki farklı üniversitelerin kulüp ve topluluklarında aktif olan öğrenciler arasından seçilecek gönüllü elçiler kendilerinin kuracağı ekiple birlikte, üniversitede yıl boyunca gerçekleştirilecek tüm faaliyetlerde Hopi'nin marka elçisi olarak görev yapacak. Seçilen elçiler bu süreçte Hopi'den "Paracık" kazanma fırsatı da yakalayacak.

"Marka Elçisi" programıyla Hopi, aynı zamanda gönüllü elçilerine kariyerleri için önemli bir başlangıç imkanı da sunmuş olacak. Bu ekosistemde öğrenciler bir yandan liderlik becerilerini geliştirirken, diğer taraftan Hopi yöneticilerinden mentörlük ve eğitim destekleri de alacak. Ayrıca, iş dünyasına hazır olmalarını sağlayacak mülakat simülasyonları ile staj imkanları da yine Hopi'nin marka elçilerini bekliyor olacak.

Stoltenberg: 10 yıllık görev süremde 5 büyük ders aldım Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Deniz Demir'den GSS borçları için soru önergesi Ceyhan Belediye Başkanı'na hapis ve siyasi yasak kararı Kiralık ve satılık ev sayısı arttı, reel fiyatlar düştü! Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak: Piyasalar ne bekliyor?