Honda ZR-V'nin Avrupa satışı 2023'te

Honda, yeni C-SUV modelinin adının ZR-V olacağını ve modeli 2023 yılında Avrupa'da satışa sunacağını açıkladı.

Haber Merkezi | AA |

Honda, ZR-V'yi 2023'te Avrupa'da satışa sunacak. Honda'dan yapılan açıklamaya göre, şirketin SUV modelleri olan HR-V ve CR-V arasında konumlandırılan ZR-V ile Honda’nın SUV ürün gamı genişleyecek.

Şirketin gücünü kanıtlamış e:HEV hibrit teknolojisine sahip olan modeli elektrifikasyona geçiş dönemindeki önemli dönüşümü gösteriyor.

Honda, müşterileri için elektrikli model seçeneklerini güçlendirirken, yeni ZR-V e:HEV hibrit güç aktarma sistemi ile donatılacak.

ZR-V e:HEV’in 2023’te satışa sunulması Honda'nın Avrupa’daki elektrifikasyon stratejisinin bir sonraki adımı olarak değerlendiriliyor.

Hızlı bir büyüme gösteren Avrupa'daki elektrikli SUV segmenti doğrultusunda Honda da yeni ZR-V e:HEV modeli ile bu alandaki marka ve ürün gamı evrimine işaret ediyor.

Kepenk indiren şirket sayısı artıyor! Üç yılda 79 bin 485 şirket kapandı Mert Başaran’dan finansal özgürlük yolunda altın ipuçları Araç sahipleri dikkat! Trafik sigortasına yeni sistem geliyor: İşte detaylar... Doğal gaza ekimde zam gelecek mi? BOTAŞ'tan açıklama Rahmi Koç 20 yıl sonra itiraf etti: 5 işe yatırım yaptık, 4'ü battı Araç muayenesinde ek komisyona mahkemeden emsal karar! Paralar iade edilecek