FLO, yurtdışı mağaza sayısını 104'e çıkardı

FLO, 2023 yılında Türkiye’den çıkacak 10 global markadan biri olma hedefiyle yurtdışı mağaza açılışlarına devam ediyor. Belirlediği hedef doğrultusunda yurtdışındaki yatırım fırsatlarını değerlendiren FLO, Fas’ta açtığı yeni mağaza ile yurtdışı mağaza sayısını 104’e çıkardı.

Haber Merkezi |

Türkiye ve yakın coğrafyada 600’ü aşkın mağazayla hizmet veren FLO Mağazacılık, yurtiçinde gerçekleştirdiği yatırımların yanı sıra yurtdışında da büyümeye devam ediyor.

Bu kapsamda yurtdışındaki yatırım fırsatlarını değerlendiren FLO, Afrika’dan Arap Yarımadası’na, Orta Asya’dan Balkanlar’a kadar farklı lokasyonlarda mağaza açmayı sürdürüyor.

Son olarak Fas’ta bulunan Borj Fez Mall’da 981 metrekarelik alanda yeni mağaza açan FLO, böylece yurtdışındaki mağaza sayısını 104’e çıkardı.

İETT'den dört ilçeye yeni hat ve 1662 ek sefer Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Türkiye, rekabetçilik endeksinde son beş yılda geriledi Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: İşte yıl sonu için beklenen zam oranı... Zeytinyağında 'var yılı'na girildi: Fiyatlar nasıl etkilenir, düşüş görülür mü? Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde