Fifteen Seconds Festival'ine koronavirüs ertelemesi

21-22 Nisan tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilmesi planlanan Türkiye’nin ilk anti-konferansı Fifteen Seconds Festival’in Corona Virüs salgını sebebiyle 3 – 4 Kasım 2020 tarihlerine ertelenmesi kararı alındı.

İlk olarak Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan Corona Virüsü, uluslararası etkinliklerin de askıya alınmasına sebep oldu. Türkiye’deki durum hakkında açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, hükümetin tüm önlemleri aldığını, ancak olası ihtimallere karşı virüsün yayılmaması için uluslararası tüm kongre ve etkinliklerin iptal edilmesinin gerekli olduğunu açıklaması üzerine Fifteen Seconds Festival de 3 – 4 Kasım 2020 tarihlerinde gerçekleştirilmek üzere ertelendi.

Festivale katılanların, konuşmacıların ve ziyaretçilerin sağlığının her zaman öncelikli planda olduğunun altını çizen Manastır Kurucusu Muhammed Attila Sevim; “Dünyanın pek çok ülkesinde insan sağlığını tehdit eden Corona Virüsü sebebiyle etkinliğimizi 3 – 4 Kasım tarihlerine erteleme kararı aldık. Festivaldeki konuşmacılarımızın dünyanın dört bir yanından gelecek olması nedeniyle hiç kimsenin sağlığını tehlikeye atmak istemiyoruz” açıklamalarında bulundu.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgi önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Sur canisi Semih Çelik babasına sormuş: Seni nasıl öldüreyim? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Aldi'nin Türk ailesi temalı reklamı tartışma konusu oldu Sayıştay raporunda ortaya çıktı! Sivil havacılık alarm veriyor! En düşük emekli aylığına enflasyon ayarı! İyileştirme masada Kredi ile araç alacaklar dikkat! Faiz düşüşü için ilk sinyal geldi