Fairmont Quasar Istanbul’un Executive Chef’i Ercan Yamantürk oldu

Fairmont markasının Türkiye’deki ilk oteli olan Fairmont Quasar Istanbul’a Executive Chef/Başaşçı olarak Ercan Yamantürk atandı.

Haber Merkezi |

Fairmont Quasar Istanbul’un mutfağında Executive Chef Ercan Yamantürk ile yeni bir dönem başladı. 

Mutfak serüveni boyunca birçok 5 yıldızlı lüks otelde görev alan Yamantürk, Mart 2022 itibarıyla Fairmont Quasar Istanbul’da Executive Chef olarak atandı.

Yiyecek-içecek sektöründe 27 yılık bir deneyime sahip olan Yamantürk, kariyerine Çırağan Palace Kempinski’de komi olarak başladı.

Ardından Four Seasons Sultanahmet’te çalışmaya başlayan Yamantürk, tekrar Çırağan Palace Kempinski’ye geçerek burada Chef de Cuisine pozisyonuna yükseldi. Daha sonra Four Seasons Bosphorus’a Executive Sous Chef olarak atanan Yamantürk, son olarak Shangri-La Istanbul’da Executive Chef olarak görev aldı.

Türk ve uluslararası mutfaklarda uzman olan ve bu konuda pek çok sertifikaya sahip Yamantürk, yurt dışında düzenlenen Türk haftaları ve tanıtım organizasyonlarında görev aldı.

Bağlı bulunduğu zincirin yurt dışı otellerinde Türk mutfağı üzerine birçok eğitim veren Yamantürk, aynı zamanda Türkiye’yi uluslararası platformlarda temsil etmek üzere pek çok genç şefin yetiştirilmesine de katkıda bulundu.

Ev almak isteyenler en karlı yolu buldu! Akın akın kredi çekiyorlar Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Cem Garipoğlu'nun öldüğüne neden inanılmıyor? Epözdemir yanıtladı... Coca-Cola’ya zam geliyor! Tarih belli oldu: İşte zamlı kola fiyatları Türkiye’nin en zengin 28 iş insanı belli oldu! Forbes açıkladı, liste güncellendi: Ünlü köftecide domuz eti iddiası: Bakanlıktan açıklama