Eminevim’de Genel Müdürlük görevine Sait Aytaç getirildi

Tasarruf finansmanı sektörü şirketi Eminevim’de gerçekleştirilen üst düzey atma ile Genel Müdürlük görevine Sait Aytaç getirildi.

Haber Merkezi |

Sait Aytaç, 1 Eylül itibarıyla Eminevim Genel Müdürü görevine getirildi. Uzun yıllar görev aldığı katılım bankacılığı ve finans sektörüne önemli hizmetlerde bulunan Aytaç, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu.

Finans sektörüne Albaraka Türk’te başlayan Aytaç, Türkiye Finans Katılım Bankası’nda Şube Müdürlüğü, Bölge Müdürlüğü ve Satış Grup Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Aytaç, son olarak Vakıf Katılım Bankası’nda Bireysel ve Ticari Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü.

Rahmi Koç 20 yıl sonra itiraf etti: 5 işe yatırım yaptık, 4'ü battı Mert Başaran’dan finansal özgürlük yolunda altın ipuçları Araç muayenesinde ek komisyona mahkemeden emsal karar! Paralar iade edilecek Ev sahibi ve kiracı soluğu arabulucuda aldı, maaşa göre zamda anlaştı Bakanlık harekete geçti... Açık büfelere inceleme: Gıda israfı önlenecek Altın zeytin ilk kez görücüye çıktı! 300 dolardan satılıyor