Elite World Hotels, tüm otelleriyle hizmete hazır

Koronavirüs salgını nedeniyle otelcilik faaliyetlerine ara veren Elite World Hotels, zincir otellerinde aldığı önlemler ve güvenlik tedbirleriyle misafirlerini ağırlamaya hazır.

Elite World Hotels, koronavirüs salgını nedeniyle kısa bir ara verdiği otelcilik faaliyetlerine, zincir otellerinde aldığı önlemler ve güvenlik tedbirleriyle misafirlerini ağırlamaya hazır olduğu bildirdi.

Konuyla ilgili şirketten yapılan açıklamaya göre Elite World Hotels; zincirinde yer alan Elite World Sapanca, Elite World Marmaris, Elite World İstanbul ve Elite World Van’ın ardından 31 Ağustos 2020 itibarıyla Elite World Asia, Elite World Business ve Elite World Europe otelleri ile devam ediyor. Açıklamada, Elite World Hotels zincirinde yer alan tüm otellerin güvenli turizm sertifikasına sahip olduğu, yüksek önlem ve güvenlik tedbirleriyle hizmetlerini sürdürdüğü vurgulandı.

İş amaçlı toplantılara da ev sahipliği yapacak

İstanbul Maltepe’de bulunan Elite World Asia'nın, Florya’da bulunan Elite World Business'ın ve Halkalı Basın Ekspress yolu üzerinde yer alan Elite World Europe'un konum itibarıyla önemli avanajlara sahip olduğunun belirtildiği açıklamada, söz konusu otellerin tatil amaçlı konaklamaların yanı sıra iş amaçlı buluşmalara ve toplantılara da ev sahipliği yapmaya hazırlandığı aktarıldı.

Açıklamada, Elite World CARE adındaki ekipleriyle aktif bir şekilde denetleme ve değerlendirmelerini devam ettiren Elite World Hotels'in zincir otellerinde misafirlerini yüzde 50 doluluğu aşmayacak şekilde ağırlayacağı bilgisine yer verildi.

Yargıtay kararı: Emeklilerin kredi ödemeleri maaşlarından kesilemez Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! 11 kente kuvvetli yağış uyarısı Aydın Doğan Vakfı'ndan açıklama: Kağıt üzerinde kalmıştı Hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor? İşte liste... Merkezi yönetim brüt borç stoku 8,3 trilyon lira oldu