Dünyanın en değerli şirketlerinde hisse sahibi olma fırsatı

Ata World Trader platformu, yurt dışı borsalarda yatırım yapmak isteyen yatırımcılarına küresel şirketlerin hisseleriyle işlem yapma fırsatı sunuyor.

Ata Yatırım, Ata World Trader ile dünya borsalarında, hisse senetleri, vadeli işlemler ve opsiyonlar gibi yatırım araçlarında al/sat işlemlerini gerçekleştirme olanağı sunuyor. Yatırımcılar dünyanın en önemli borsalarında hisse senedi alıp satıp aynı zamanda vadeli işlem yapabilecek.

Dünyanın en değerli şirketlerinde hisse sahibi olma fırsatı

Ata World Trader platformu ile işlem yapılabilen borsalar arasında New York, Londra, Frankfurt, Paris, Amsterdam, Hong Kong gibi dünyanın en önemli borsalar bulunuyor. Bu borsalarda  işlem gören Apple, Google, Tesla, Amazon, Microsoft, Facebook gibi dünyanın gözde şirketlerinde hisse sahibi olma fırsatı sağlıyor.  Hisse senetleri, vadeli işlemler, ETF ve opsiyonlara kadar çeşitlenen ürün gamında işlem yapabiliyor. 

Ata World Trader’a desktop, Web Trader ve Mobil uygulama üzerinden erişilebiliyor. 

Aldi'nin Türk ailesi temalı reklamı tartışma konusu oldu Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Sayıştay raporunda ortaya çıktı! Sivil havacılık alarm veriyor! En düşük emekli aylığına enflasyon ayarı! İyileştirme masada Kredi ile araç alacaklar dikkat! Faiz düşüşü için ilk sinyal geldi iPhone’a yapay zeka dopingi! Tarih belli oldu, sınırlı sayıda telefonda desteklenecek