DBS, ofiste çalışma konusunda JPMorgan ve Barclays'ı destekliyor

DBS Group Holdings Ltd. CEO'su Piyush Gupta, çalışanların bazen bir şirketin kimliğini geliştirmek için ofisten çalışmaları gerektiğini söyledi.

Haber Merkezi |

Güneydoğu Asya'nın en büyük bankasını yöneten DBS Group Holdings Ltd. CEO'su Piyush Gupta, Bloomberg Television'a verdiği demeçte, "Bir şirket ruhu oluşturulmalı ve herkes her zaman başka bir yerden çalışıyorsa bunu yapmak çok zor," dedi ve yakın zamanda ofisten çalışmanın avantajlarını dile getiren şirketlerden biri oldu.

JPMorgan Chase & Co. yöneticisi Jamie Dimon, çok uzun süre uzaktan çalışmanın üretkenliği azaltabileceğini söylemişti.

Barclays Plc CEO'su Jes Staley de, büyük ölçekte memlekette çalışan bankacılarının bu yıl ofislerine dönmesini beklediğini bildirmişti.

DBS, Kasım ayında, tüm çalışanlarına Covid-19 salgınının getirdiği değişikliklerle başa çıkabilmek için zamanın yüzde 40'ına kadar uzaktan çalışma esnekliği verileceğini bildirmişti.

Bankanın o dönem, 29 bin çalışanının beşte dördünden fazlasının sorunsuz bir şekilde uzaktan çalışabildiğini keşfettiği belirtildi.

Kaynak: Matriks

Sayıştay raporunda ortaya çıktı! Sivil havacılık alarm veriyor! Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın En düşük emekli aylığına enflasyon ayarı! İyileştirme masada Kredi ile araç alacaklar dikkat! Faiz düşüşü için ilk sinyal geldi iPhone’a yapay zeka dopingi! Tarih belli oldu, sınırlı sayıda telefonda desteklenecek İETT'den dört ilçeye yeni hat ve 1662 ek sefer