Çuhadaroğlu Metal, yeni bir proje aldı

Alüminyum ve yapı sektörünün en büyüklerinden Çuhadaroğlu Metal, “Ziraat Bankası Projesi”’nin cephelerini yapacak.

Çuhadaroğlu Metal’in bağlı ortaklığı Çuhadaroğlu Alüminyum için Kalyon İnşaat’la yaptığı iş ilişkisine yönelik gelişmeleri Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP)  paylaştı.

Özel durum açıklamasında, Kalyon İnşaat’ın yürüttüğü "IUFM Ziraat Bankası Projesi Podyum Cepheleri" projesinin cephe işlerinin yapımına yönelik yaptığı görüşmelerin olumlu sonuçlandığını bildirdi.

Şirket açıklamasında şu bilgileri aktardı: “İyi niyet mektubu tarafımıza bugün (23.09.2020) ulaşmıştır. Yazılı olarak sözleşme henüz imzalanmadığı için işin başlama tarihi ve bedeli tam olarak belirlenmemiştir. Görüşmeler ile ilgili gelişmeler olması durumda özel durum açıklaması kamuoyuyla paylaşılacaktır.”

Yapılan bildirimde iş ilişkisinin şirketin cirosuna olumlu yansıyacağı da belirtildi.

Terör örgütü lideri Gülen’in yeni adresi ifşa edildi! Evi 1 milyon dolar değerinde Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan dikkat çeken Köfteci Yusuf çıkışı Ambulansın önünü kesip 112 çalışanlarını dövenler yakalandı Ayçiçek yağı fiyatlarında rekor: 3 ayda 3 zam! Fiyatlar daha da yükselecek mi? TÜSİAD Başkanı Turan: Önceliğimiz, ekonomik istikrar ve güven tesisi