Copa Salon Tipi 48 klima ile ortamı 30 saniyede soğutma imkanı

Copa Isı Sistemleri’nin R32 soğutucu akışkana sahip yeni nesil inverter kliması ‘Salon Tipi Klima 48’, ortamı 1 dakikada ısıtma ve 30 saniyede soğutma imkanı sunuyor.

Haber Merkezi |

Copa Isı Sistemleri, R32 soğutucu akışkana sahip inverter kliması ‘Salon Tipi Klima 48’i piyasaya sürdü. Güçlü ısıtma ve soğutma özellikleri sayesinde ortamı sadece 1 dakikada ısıtma ve 30 saniyede soğutma imkanı sunan klima, söz konusu özellikleri sayesinde maliyet avantajı da sağlıyor.

Copa yeni nesil inverter klimalar, 4 yönlü hava akış sistemiyle odanın her köşesine eşit şekilde hava dağılımı, 10 derece sıcaklığın altında bile yüksek verim, istenilen sıcaklık seviyesine hızla ulaşma, sessiz çalışma, A++ enerji sınıfı soğutma, düşük enerji sarfiyatı, çevreyi koruma ve buna bağlı olarak düşük enerji maliyeti avantajları sağlıyor. Copa, yeni ’Salon Tipi Klima 48’ modeli ile müşterilerine 3 yıl garanti imkanı veriyor.

Çelik üretimi dünyada düştü, Türkiye’de yükseldi Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Milyonlarca iPhone kullanıcısını sevindiren gelişme: Önümüzdeki hafta geliyor Milyonları ilgilendiriyor: En düşük memur maaşı kaç TL olacak? İşte tahminler BYD, Türkiye'deki fabrikası için Fransız şirketle anlaştı Vural Çelik'in ailesi sessizliğini bozdu! Gülse Birsel'e yanıt verdiler