CarrefourSA'da İstanbulkart ile ödeme imkanı

CarrefourSA ve BELBİM arasında gerçekleştirilen iş birliği kapsamında İstanbul'daki 276 CarrefourSA marketinde yapılan alışverişler için İstanbulkart ile ödeme yapılabilecek.

Haber Merkezi |

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELBİM Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri, iş birliğine gitti.

Konuya ilişkin yapılan ortak açıklamaya göre, marketlerden müzelere, online alışverişlerden cafe-restoranlara kadar birçok sektörde ödeme aracı haline gelen İstanbulkart, iş birliği kapsamında İstanbul’daki 276 CarrefourSA marketinde alışveriş veya yükleme yapma amacıyla kullanılmaya başlandı.

iPhone’a yapay zeka dopingi! Tarih belli oldu, sınırlı sayıda telefonda desteklenecek Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın İETT'den dört ilçeye yeni hat ve 1662 ek sefer Türkiye, rekabetçilik endeksinde son beş yılda geriledi Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: İşte yıl sonu için beklenen zam oranı... Zeytinyağında 'var yılı'na girildi: Fiyatlar nasıl etkilenir, düşüş görülür mü?