Brand Finance: Türkiye'nin en değerlisi OPET

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın araştırmasına göre OPET Petrolcülük A.Ş, akaryakıt dağıtım sektöründe "Türkiye'nin en değerli ve en güçlü markası" oldu.

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’ın Türkiye’nin en değerli ve en güçlü markaları 2020 raporuna göre, OPET Petrolcülük A.Ş, 570 milyon dolarlık marka değeriyle Türkiye akaryakıt dağıtım sektörünün en değerli ve en güçlü markası oldu.

En Değerli İlk 100 marka sıralamasında 14’üncü sırada yer alan ve geçen yıla göre marka değerini yüzde 57 artıran OPET, Türkiye’deki ‘En Güçlü Markalar’ sıralamasında ise geçen yıla göre bir basamak yükselerek 4’üncü sırada yer aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca, “Sektörün büyük oyuncuları arasındaki tek yerli şirket olarak standartları belirleyen, hep daha fazlasını sunan ve fark yaratan bir marka olduk. Yaşanan küresel salgına rağmen, hizmet kalitemiz ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımızla aralıksız hizmet vermeye devam ediyoruz. 20 yıldır devam eden Temiz Tuvalet Kampanyamız ile temizlik ve hijyen konusunda istasyonlarımızda önemli bir standart sağladık.” dedi.

Coca-Cola’ya zam geliyor! Tarih belli oldu: İşte zamlı kola fiyatları Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Türkiye’nin en zengin 28 iş insanı belli oldu! Forbes açıkladı, liste güncellendi: Ünlü köftecide domuz eti iddiası: Bakanlıktan açıklama İş dünyası zam için harekete geçti! Asgari ücret tartışmaları başladı Fed tutanakları: Üyelerin büyük çoğunluğu faiz indirimini destekledi