BinBin’in yeni adresi KKTC oldu

BinBin, yurt dışı yatırımları kapsamında Bulgaristan, Bosna Hersek ve Hırvatistan’ın ardından Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’nde de hizmet vermeye başladı. İlk etapta başkent Lefkoşa’da 500 e-scooter ile başlatılan hizmetlerin Girne’de de sunulması planlanıyor.

Haber Merkezi |

BinBin Türkiye içinde olduğu gibi yurt dışında da büyümesini sürdürüyor. Faaliyetlerini daha önce Bulgaristan, Bosna Hersek ve Hırvatistan’a taşıyan şirketin yeni rotası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) oldu. Şirket, ilk etapta başkent Lefkoşa’da 500 e-scooter ile hizmete başladı.

Konuya ilişkin açıklama yapan BinBin CEO’su Kadir Abdik, “Mikromobilite çözümlerini yalnızca Türkiye içinde değil yurt dışında da geniş kitlelerin hizmetine sunma hedefimiz çerçevesinde hızla yol alıyoruz. Bulgaristan, Bosna Hersek ve Hırvatistan’ın ardından şimdi de bizim için çok önemli bir adres olan Kıbrıs’tayız. Kıbrıslıları ilk kez e-scooter kiralama hizmetiyle buluşturmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Daha önce girdiğimiz tüm ülkelerde ve şehirlerde yeni model scooter’larımız ve uygun fiyatlandırma politikalarımız sayesinde yoğun bir ilgi gördük. Kıbrıs’ta da benzer bir ilgiyle karşılanacağımıza inanıyoruz. İlk etapta Lefkoşa’da başlattığımız hizmetlerimizi kısa süre içinde Girne’ye de yaygınlaştırmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

İş yeri kiraları yüzde 70 arttı! Şişli, Beyoğlu, Kadıköy’de makas açılıyor Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın DEM Parti’den yeni anayasa tartışmalarına yanıt: 'Anayasa tartışmaları doğru yerden başlamadı' Hoşgeldin faizleri yükselişe geçti, yatırımcılar soluğu bankada aldı Meteoroloji uzmanı açıkladı: Soğuklar soba yaktıracak Okan Buruk'tan Fatih Terim'e cevap geldi: 'Bu sözler bana olabilir...'