Bankpozitif'te ortaklar hisselerini satıyor

Bankpozitif, ortakları Tarshish ve C Faktoring'İn bankadaki paylarının tamamının satışı konusunda anlaşmaya vardı.

Haber Merkezi |

Bankpozitif, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada bankanın ortakları Tarshish ve C Faktoring, Bankpozitif'de sahip oldukları payların tamamının satışı konusunda bir alıcı ile anlaşmaya vardığını duyurdu. 


Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan Bankpozitif açıklaması şöyle:

"Bankamız ortakları Tarshish Hapoalim Holdings and Investments Ltd. (Tarshish) ve C Faktoring A.Ş., Bankpozitif Kredi ve Kalkınma Bankası A.Ş.'de (Banka) sahip oldukları payların tamamının satışı konusunda bir alıcı ile 9 Şubat 2021 tarihinde anlaşmaya varmıştır.

Yapılan anlaşmanın geçerli olabilmesi için 30 Haziran 2021 tarihine kadar alıcı tarafından BDDK'nın ve ana ortağımız Tarshish tarafından ilgili İsrail otoritesinin onayının alınması gerekmektedir."

Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı açıkladı Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Hakim ve savcı atamaları Resmi Gazete’de Sur canisi Semih Çelik babasına sormuş: Seni nasıl öldüreyim? Aldi'nin Türk ailesi temalı reklamı tartışma konusu oldu Sayıştay raporunda ortaya çıktı! Sivil havacılık alarm veriyor!