Bankalardan Türk Telekom açıklaması

Akbank, Garanti ve İş Bankası; Türk Telekom'un hisselerinin TVF'ye devri konusunda bir işlem bulunmadığını açıkladı.

Haber Merkezi | Reuters |

Akbank, Garanti ve İş Bankası; Türk Telekom'un pay sahipleri arasında bulunan LYY A.Ş'ye ait payların Türkiye Varlık Fonu'na devri konusunda herhangi bir işlem bulunmadığını açıkladılar.

KAP'a yapılan açıklamada her üç banka da medyada Türk Telekomünikasyon'un pay sahiplerinin hisselerinin Türkiye Varlık Fonu'na devredileceği yönünde haberler yer aldığı belirtilerek, "Bahsi geçen hisse devrine ilişkin herhangi bir işlem bulunmamaktadır. Bankamız, söz konusu hisselere ilişkin opsiyonlarını her zaman değerlendirmektedir" denildi.

Bloomberg'de dün yer alan kaynaklara dayandırılan bir haberde Türkiye Varlık Fonu'nun Türk Telekom'un çoğunluk hissesini almak istediği belirtilmişti.

iPhone’a yapay zeka dopingi! Tarih belli oldu, sınırlı sayıda telefonda desteklenecek Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın İETT'den dört ilçeye yeni hat ve 1662 ek sefer Türkiye, rekabetçilik endeksinde son beş yılda geriledi Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: İşte yıl sonu için beklenen zam oranı... Zeytinyağında 'var yılı'na girildi: Fiyatlar nasıl etkilenir, düşüş görülür mü?