Baha Tuzer: Xev Yoyo olarak, N Kolay ile iş birliğine gittik

Elektrikli araç markası Xev Yoyo, Aktifbank’ın dijital bankası N Kolay ile işbirliğine imza attı. XFM Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Baha Tuzer, bu iş birliği ile hedeflerine daha hızlı ulaşacaklarını vurguladı.

Haber Merkezi |

Dünyanın önde gelen ve yakın zamanda Türkiye pazarına giren elektrikli araç markası XEV Yoyo, otomotiv sektörünün dikkat çeken yatırımlarından birisi oldu.

XFM Otomotiv A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Baha Tuzer’in distribütörlüğünde Türkiye'ye gelen çevre dostu araç, yakın zamanda yaptığı yeni iş birliği ile adından söz ettirmeye başladı. 1 yıla yakın süredir Türkiye pazarında bulunan  XEV Yoyo, ülkenin birçok ilinde bayilik çalışması da yaptı.

Türkiye'de ilk kez elektrikli otomobil için XEV, müşterilerinin YOYO model araçlara "N Kolay" sahip olabilmesi için Türkiyenin en büyük özel sermayeli yatırım bankası AktifBank'ın N Kolay dijital bankası ile anlaşma yapan Baha Tuzer, bu iş birlikleri sayesinde çevre dostu elektrikli araçlara sahip olabilmeyi daha da kolaylaştırmış oldu.

Baha Tuzer, "Sürdürülebilir mobil geleceğini şekillendirmek için çıktığımız yolda, çevre dostu ve teknolojik araç üretmek, üretimini kendi ülkemizde yapabilmek dikkate aldığımız en önemli konu ve bunun üzerinde projelerimiz devam ediyor, yakın zamanda bu çalışmalarımızıda paylaşacağız. Ülkemize büyük katkılar sağlayacağımız ve istihdam yaratacağımız daha bir çok projede emin adımlarla çalışmalarınızı da sürdürüyoruz” dedi.

Meteoroloji uzmanı açıkladı: Soğuklar soba yaktıracak Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Okan Buruk'tan Fatih Terim'e cevap geldi: 'Bu sözler bana olabilir...' Gelir İdaresi Başkanlığı: Oyuncaklara ÖTV yok Terör örgütü lideri Gülen’in yeni adresi ifşa edildi! Evi 1 milyon dolar değerinde Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan dikkat çeken Köfteci Yusuf çıkışı