Avrupa için üretilen tasarruflu kombi Türkiye’de satışa sunuldu

Yüksek tasarruflu ve çevre dostu tam yoğuşmalı kombi ürün grubunda yer alan ve Avrupa için tasarlanan Baymak Brötje StarTec Premix, ilk olarak Türkiye’de satışa sunuldu.

Türk ve Avrupalı mühendislerin ortak Ar-Ge faaliyetleri ile üretilen kombi, tasarımı ve teknolojisiyle, ev ve iş yerlerinde tasarruf ile performansı bir arada sunmayı hedefliyor.  2020 yılında Avrupa’ya açılmaya hazırlanan StarTec Premix öncelikli olarak İtalya, Fransa, İngiltere, İspanya ve Rusya’da, sonrasında da Almanya ve Hollanda’da satışa çıkacak. 

Geniş dijital ekranı ve ısıtma ile kullanım suyunu ayrı ayrı ayarlayabilen çevirmeli kontrolleriyle tüketiciye kolay kullanım imkanı sunan StarTec Premix, hem ısıtma hem de kullanım suyunda A enerji seviyesiyle tasarruflu tüketim sağlıyor. 

Kombi içerisinde doğru hava ve gaz modülasyonunu yerine getiren ve premix yanma teknolojisine sahip olan StarTec Premix, ideal gaz ve hava karışımını sağlayarak tasarruf oranını arttırıyor. StarTec Premix’te kullanılan paslanmaz çelik eşanjör ve brülörler kombinin ömrünü uzatırken, sahip olduğu düşük emisyon değerleri sayesinde çevreye daha duyarlı yapısıyla öne çıkıyor. Aynı zamanda Cold Burner Door (soğuk brülör kapak) teknolojisine sahip olan StarTec Premix, ısı kayıplarına karşı da maksimum performans sergiliyor.

Mustafa Sarıgül: Domuz eti yediren firmayı ben açıklayacağım Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Sayıştay raporunda ortaya çıktı! Sivil havacılık alarm veriyor! En düşük emekli aylığına enflasyon ayarı! İyileştirme masada Kredi ile araç alacaklar dikkat! Faiz düşüşü için ilk sinyal geldi iPhone’a yapay zeka dopingi! Tarih belli oldu, sınırlı sayıda telefonda desteklenecek