Arcube, İstanbul Asansör Fuarında tanıtıldı

Arkel Elektrik Elektronik İstanbul Asansör Fuarında yeni ürünü monoblok asansör kontrol ünitesi Arcube’ün lansmanını yaptı.

Arkel Elektrik Elektronik İstanbul Asansör Fuarında yeni ürünü monoblok asansör kontrol ünitesi Arcube’ün lansmanını yaptı. Kompakt dizaynı, STO fonksiyonlu kontaktörsüz tasarımı ve çok daha az yer kaplayan eşsiz yapısı ile yeni Arcube, Arkel’ in bugüne kadar geliştirmiş olduğu yeni nesil monoblok asansör kontrol ünitesi olarak ön plana çıkıyor. Lansmanda açılış konuşmasını yapan Arkel Elektrik Elektronik Ceo’su Cenk Ceylan, “Yıllardır güçlü AR-GE si, tamamen özgün tasarım ve imalatıyla şirketimiz, geliştirdiği ürün ve sistemlerde her daim asansör sektörünün ihtiyaçlarını, beklentilerini, geri bildirimlerini dinleyerek ve buradan aldığı bilgilerle hep daha iyi, daha performanslı ve daha yenilikçi ürünleri ve sistemleri hayata geçirmiştir.” dedi.

Yoğun katılımın gerçekleştiği lansman sırasında Arcube hakkında teknik sunum yapan Arkel Yönetim kurulu başkan yardımcısı Sayın Melih Küçükçalık, "Arcube, asansör sektörünün istediği, ihtiyaç duyduğu düşük maliyet ve yüksek performans beklentilerini karşılamak üzere tasarlandı. Artık makine dairesiz asansörler yavaş yavaş bütün dünyada tercih ediliyor. Amacımız asansörlerin kullandıkları panoları bir şekilde hafifletmek, ufaltmak ve her parçayı bir kutu içinde toplayıp bunu piyasa verebilmek’’ diye konuştu.

Arcube'ün öne çıkan özellikleri

• EN 81-20 uyumlu
• 16 durağa kadar destekleme
• 1,75 m/s maksimum kabin hızı
• 4 kW, 5,5 kW, 7,5 kW, 11 kW ile 4 farklı güç seçeneği
• Kabinde ve kuyuda seri ya da paralel tesisat kullanabilme
• Senkron ve Asenkron makine ile çalışabilme özelliği
• Kusursuz motor sürüşü ve direkt duruş fonksiyonu

Ayçiçek yağı fiyatlarında rekor: 3 ayda 3 zam! Fiyatlar daha da yükselecek mi? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın TÜSİAD Başkanı Turan: Önceliğimiz, ekonomik istikrar ve güven tesisi Ev almak isteyenler en karlı yolu buldu! Akın akın kredi çekiyorlar Cem Garipoğlu'nun öldüğüne neden inanılmıyor? Epözdemir yanıtladı... Coca-Cola’ya zam geliyor! Tarih belli oldu: İşte zamlı kola fiyatları