YouTube Music için podcast özelliği geliyor

Video paylaşım platformu YouTube, podcast içeriklerini yakında kullanıcılarına sunacağını açıkladı.

Haber Merkezi |

YouTube Music, yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Şirket yetkililerinden Kai Chuk'ın aktardığına göre, podcast özelliği yakın zamanda kullanıcıların hizmetine sunulacak. 

Podcast serileriyle ilgili çok fazla detay verilmese de telefonun ekranı kilitli haldeyken bile çalacağı belirtildi. Özelliğin ilk etapta bu yılın sonuna kadar Amerika Birleşik Devletleri'ndeki içerik oluşturucularına sunulacağı açıklandı. 

YouTube Music'te podcast'leri arka planda dinleme ücretsiz olacak. Ancak ücretsiz hizmette reklam desteği bulunacak. Söz konusu özelliğin ABD dışındaki kullanıcılar için ne zaman aktif edileceğinin ise henüz belirsiz olduğu bildirildi.

Ev alacaklar dikkat! Konut kredisinde faizler düştü: Başvuru şartları neler? Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Meteoroloji'den 14 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli yağış geliyor TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri Ankaralılar dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak Yargıtay kararı: Emeklilerin kredi ödemeleri maaşlarından kesilemez