X'te paylaşılan haberlerin başlıkları kaldırılacak

Yayınlanan rapora göre Elon Musk, sosyal medya platformu X’te paylaşılan haberlerdeki başlıkları kaldırmaya hazırlanıyor.

Haber Merkezi |

Daha önce Twitter olarak bilinen sosyal medya platformu X'in, sitede paylaşılan makalelerden başlıkları kaldırmayı test ettiği iddia edildi. Yayıncı kuruluşun incelediği materyallere göre, bağlantıyı gönderen kişi ya da yayıncı kendi metnini eklemediği sürece, gönderiler yalnızca ana görseli ve URL'yi içerecek.

Fortune'da yer alan bir habere göre, görsel yine de makaleye giden bir bağlantı işlevi görecek ancak bunun kullanıma sunulması için bir zaman çizelgesi ya da uygulamaya geçip geçmeyeceğine dair bir bilgi yok. 

Değişiklik kullanıma girerse bireysel kullanıcılardan yayıncılara kadar X'te bağlantı paylaşan herkes, hizmette paylaştıkları bağlantıların yanına kendi metinlerini manuel olarak ekleyecek. Aksi takdirde gönderi, yalnızca URL ve bir görüntü gösterecek.

11 kente kuvvetli yağış uyarısı Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Yargıtay kararı: Emeklilerin kredi ödemeleri maaşlarından kesilemez Aydın Doğan Vakfı'ndan açıklama: Kağıt üzerinde kalmıştı Hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor? İşte liste... Merkezi yönetim brüt borç stoku 8,3 trilyon lira oldu