Valorant'tan Gizem Harmankaya için dokunaklı bir anma

Popüler birinci şahıs nişancı oyunu VALORANT'ın geliştiricisi Riot Games, geçen Şubat ayında Türkiye’yi vuran depremde hayatını kaybeden profesyonel VALORANT oyuncusu Gizem "Luie" Harmankaya'yı ölümünün üzerinden yaklaşık 10 ay geçtikten sonra bir kez daha andı.

Haber Merkezi |

VALORANT Türkiye’nin X hesabından yapılan paylaşımda, “Gizem "Luie" Harmankaya, hep bizimlesin” ifadesi yer aldı.

Yahoo News’ün haberine göre; Riot, o karanlık günde yaşanan trajedinin dokunaklı bir hatırası olarak, alışılagelmiş neşeli meme dolu kartlardan farklı bir oyuncu kartı hazırladı. Bu hatıra oyuncu kartı, oyunun güncellenmesi ve başlatılmasıyla birlikte tüm oyuncular için ücretsiz bir ödül olarak sunulacak.

Oyuncuları "BU LUIE İÇİN" ve "GİZEM 'LUIE' HARMANKAYA'nın hayatını kutlayın" mesajlarını taşıyan bir açılır ekran karşılayacak.

Doğal gaza zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Merkezi yönetim brüt borç stoku 8,3 trilyon lira oldu İmamoğlu'dan Beyoğlu tepkisi Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Stoltenberg: 10 yıllık görev süremde 5 büyük ders aldım