Twitter çöktü mü? Erişim hatası veriyor

Sosyal Medya uygulaması Twitter çöktü mü? Uygulamada erişim sorunu yaşandı. Twitter, kullanıcılarına hata mesajı verdi. Uygulamada erişim hatası dakikalar sonra sona erdi.

Haber Merkezi |

Mikro blog sitesi Twitter çöktü mü? Milyonlarca kullanıcısı bulunan Twitter'a girmek isteyenler anlık hata mesajı ile karşılaştı.

Twitter'a giriş yapmak isteyen kullanıcılar, "Bir hata oluştu, endişeye gerek yok, senden kaynaklınmıyor. Tekrar deneyelim" mesajı ile karşılaştı.

Twitter'daki erişim sorunu dakikalar sonra sona erdi.

Twitter'dan yapılan açıklamada "Zaman çizelgelerinin yüklenmesini ve Tweetlerin gönderilmesini engelleyen teknik bir hatayı düzelttik. Artık her şey normale dönmeli." ifadesi kullanıldı.

İş GYO, Marmara Park AVM’nin arsasını satıyor Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! İPA Başkanı Gökce: Türkiye, organize suçta Avrupa'da birinci Rifat Hisarcıklıoğlu'dan ücret artışı için gelir vergisi çağrısı Ev alacaklar dikkat! Konut kredisinde faizler düştü: Başvuru şartları neler? Meteoroloji'den 14 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli yağış geliyor