Instagram ve Snapchat, Samsung ile iş birliği yapacak

Samsung ve popüler sosyal medya uygulamaları Instagram ve Snapchat iş birliği yapacak. 

Haber Merkezi |

Samsung, Galaxy S24 serisinin kullanışlı yerel kamera özelliklerinden bazılarını uygulamalarına entegre etmesi için Instagram ve Snapchat ile iş birliği yaptı.

Instagram ve Snapchat kullanıcıları bu işbirliği ile Samsung’un “Süper HDR” seçeneğinden, yükseltilmiş “Nightography” gücünden yararlanabilecek. Ayrıca Instagram ve Snapchat’in uygulama içi kameralarındaki video sabitlemesini kullanmaya devam edecekler. 

Ayrıca Samsung’un Instagram ile işbirliği daha da derinleşebilir. Bu işbirliği cihazlara özel geliştirilmiş düzenleme, yükleme ve görüntüleme deneyimleri sunacak. Bu yeni özellikler aynı zamanda doğrudan hareketli fotoğraflardan Instagram hikayeleri oluşturma yeteneğini de kapsayacak.

Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Stoltenberg: 10 yıllık görev süremde 5 büyük ders aldım Deniz Demir'den GSS borçları için soru önergesi Ceyhan Belediye Başkanı'na hapis ve siyasi yasak kararı Kiralık ve satılık ev sayısı arttı, reel fiyatlar düştü!