Apple'dan 12 yıl sonra bir ilk

Teknoloji şirketi Apple, 12 yıldır sürdürdüğü bir geleneği bozarak 2023'te yeni iPad modeli çıkarmadı.

Haber Merkezi |

iPad, 2010’da ilk çıkışından bu yana Apple için önemli bir ürün oldu ve her yıl en az bir yeni model piyasaya çıktı. Teknoloji şirketi, yılda dört yeni iPad modeli piyasaya sürüyor.

Ancak, 2023 yılında hiç model çıkmadı. En son iPad tanıtımları Ekim 2022'de gerçekleşti. 2023'te yalnızca yeni iPad’lerle uyumlu USB-C'li Apple Pencil tanıtıldı.

Donanımhaber'de aktarılana göre, söylentiler ve analist tahminleri, 2024 yılının iPad serisi için önemli bir yıl olacağını, giriş seviyesi iPad, iPad mini, iPad Air ve iPad Pro'yu kapsayan her modelin donanımlarının yenileneceğini gösteriyor.

Bu yıl farklı olarak 12.9 inç iPad Air modelinin de gelmesi bekleniyor. Üst seviye iPad Pro'nun OLED ekran teknolojisi, M3 çip ve yeni laptop benzeri klavye aksesuarı dahil yeni özellik sunması bekleniyor.

Merkezi yönetim brüt borç stoku 8,3 trilyon lira oldu Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! İmamoğlu'dan Beyoğlu tepkisi Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Stoltenberg: 10 yıllık görev süremde 5 büyük ders aldım Deniz Demir'den GSS borçları için soru önergesi