SEPIP 2020 13-15 Ekim'de OSTİM Teknik Üniversitesinde

Akıllı İktisadi Planlama ve Sanayi Politikaları 2020 Konferansı, 13-15 Ekim 2020 tarihleri arasında OSTİM Teknik Üniversitesi yerleşkesinde ve online platform üzerinden gerçekleştirilecek.

Akıllı İktisadi Planlama ve Sanayi Politikaları (SEPIP) 2020 Konferansı, OSTİM Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Yamaguchi Üniversitesi, Ulusal San Martin Üniversitesi ve UNCTAD iş birliği ile 13-15 Ekim 2020 tarihleri arasında OSTİM Teknik Üniversitesi yerleşkesinde ve online platform üzerinden gerçekleştirilecek.

SEPIP 2020'nin ana teması, COVID-19 pandemisinden sonra sanayinin görünümü ve politikalar olacak. SEPIP 2020 konferansında sanayi politikası, ekonomik planlama, büyüme ve kalkınma politikaları, sürdürülebilir büyüme, rekabet gücü ve orta gelir tuzağı tartışılacak konular arasında yer alacak.

SEPIP 2020'nin, gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeler, kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör arasındaki iş birliğini güçlendirmeye yönelik tüm aktörlerin ortak bir zeminde bir araya getirildiği bir platform olacağı bildirildi.

Alanlarında uzman dünyanın önde gelen isimleri yer alacak

SEPIP 2020 Konferansında, profesyonel iş insanlarının ve akademisyenlerin konuşmacı olarak yer aldığı oturumlar ve akademik sunumlar yer alacak. Konferansa, Parma Üniversitesinden Prof. Dr. Franco Mosconi, Ulusal San Martin Üniversitesinden Prof. Dr. Guillermo Rozenwurcel, Chicago Üniversitesinden Prof. Dr. Ufuk Akçiğit, Christopher Newport Üniversitesinden Prof. Dr. Travis Taylor, Kadir Has Üniversitesinden Prof. Dr. Erinç Yeldan, Ferrara Üniversitesinden Doç. Dr. Sandrine Labory gibi önde gelen iktisatçılar ile IBM CTO’su Dr. Ben Amaba, Stanley Black & Decker Direktörü Eren Yılmaz, MRL şirketi CEO’su Dr. Cornelia Meyer gibi iş dünyasından profesyoneller katılacak.

Gelir İdaresi Başkanlığı: Oyuncaklara ÖTV yok Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Terör örgütü lideri Gülen’in yeni adresi ifşa edildi! Evi 1 milyon dolar değerinde Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan dikkat çeken Köfteci Yusuf çıkışı Ambulansın önünü kesip 112 çalışanlarını dövenler yakalandı Ayçiçek yağı fiyatlarında rekor: 3 ayda 3 zam! Fiyatlar daha da yükselecek mi?