HÜRJET bir ilki gerçekleştirdi! Ses hızının üzerine çıktı: İşte o anlar

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ tarafından geliştirilen HÜRJET, ilk kez ses hızı üzerinde uçuş testi için Mürted Hava Meydanı'ndan havalanırken görüntülendi.

Haber Merkezi |

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) tarafından üretilen HÜRJET, ses hızı üzerinde ilk kez gerçekleştireceği uçuş için gökyüzüne doğru havalandı.

Ses hızı üzerinde ilk uçuşunu gerçekleştirdi

TUSAŞ tarafından üretilen jet eğitim uçağı HÜRJET, planlı ve kontrollü bir şekilde Mürted Hava Meydanı'ndan saat 09.45'te havalanarak gökyüzü ile buluştu. Ses hızı üzerinde ilk kez gerçekleştireceği uçuş için gökyüzüne doğru havalanan HÜRJET'e bir adet F-16 savaş uçağı eşlik ediyor.

FETÖ firarisi gazeteci, Gülen'in nasıl öldüğünü saniye saniye anlattı Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! HÜRJET bir ilki gerçekleştirdi! Ses hızının üzerine çıktı: İşte o anlar Milli SİHA’lar ‘GÖKKURT’ ile gücüne güç katacak! Daha uzağı vurabilecek Ticaret Bakanı Bolat: Araç fiyatlarındaki köpük ortadan kalktı Önce paylaştı, sonra sildi! Gülse Birsel'in Vural Çelik paylaşımı tepki topladı: İşte o yazı