BAE'li EDGE ile Baykar imzayı attı! İHA'lara güdümlü mühimmat entegrasyonu sağlayacak

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli savunma teknolojileri şirketi EDGE ile insansız hava aracı üreticisi Baykar'ın insansız hava sistemlerine silah entegrasyonu için işbirliği anlaşması imzalandı.

Haber Merkezi |

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli savunma teknolojileri şirketi EDGE, Baykar ile masaya oturdu. Baykar'ın insansız hava sistemlerine silah entegrasyonu için işbirliği anlaşması imzalandı.

EDGE tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul'da düzenlenen SAHA 2024 savunma ve havacılık fuarında imzalanan anlaşma ile EDGE'in geliştirdiği güdümlü mühimmatın Baykar'ın insansız hava sistemi platformlarına entegrasyonu yapılacak.

Dünyanın en pahalı ‘Muz’u satışa çıkıyor! Değeri 1.5 milyon dolar Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! 10 soru 10 cevap: İşte Elektronik İlan Doğrulama Sistemi'nin ayrıntıları... 2024'ün en iyi hibrit araçları belli oldu! İlk sıraya o model damgasını vurdu Türkiye'yi sarsan terörist saldırıların kronolojisi! 11 yılda neler yaşandı? Eczacılardan ilaçta kur farkına tepki: Bulunamayan ilaç sıkıntısı artacak