Karsan ile Hyundai arasındaki anlaşma sona erdi

Karsan ile Hyundai Motor Company arasındaki hafif ticari araç anlaşması sona erdi.

Haber Merkezi | Reuters |

Karsan Otomotiv ile iş ortağı Hyundai Motor Company (HMC) arasındaki hafif ticari araç serisinin üretim ve tedariğini kapsayan anlaşma 31 Mayıs itibarıyla sona erdi.

Karsan'dan dün akşam KAP'a yapılan açıklamada, 27 Kasım 2012 tarihinde imzalanan anlaşmanın bitiş tarihinin 31 Aralık 2021 olduğu, ancak üretim başlangıcının ertelenmesi nedeni ile anlaşmanın 31 Aralık 2022'ye uzatıldığı hatırlatılarak şöyle denildi:

"Bu sene ekstra sipariş beklenmemesi, yeni projelere yer açma amacı nedenleri ile her iki tarafın da stratejisine uygun olduğu için anlaşmanın 31 Mayıs 2022 tarihi itibari ile sona erdirilmesine ilişkin anlaşma imzalanmıştır."

Sıfır otomobil fiyatlarına zam geldi: İşte marka marka güncel fiyatlar... Mert Başaran’dan finansal özgürlük yolunda altın ipuçları Şirket aracı ile yapılan aşırı hız işten çıkarma sebebi sayılıyor! Kepenk indiren şirket sayısı artıyor! Üç yılda 79 bin 485 şirket kapandı Araç sahipleri dikkat! Trafik sigortasına yeni sistem geliyor: İşte detaylar... Doğal gaza ekimde zam gelecek mi? BOTAŞ'tan açıklama