Logitrans, yurtdışı seferlerine Fas'ı da ekledi

Logitrans Lojistik, yurtdışında taşımacılık yaptığı bölgelere Fas'ı da dahil etti. Faslı lojistik hizmet sağlayıcısı Timar ile iş birliği yapan Logitrans, 2021 yılı Ocak ayı itibarıyla Fas’a taşımacılık hizmeti vermeye başladı.

Haber Merkezi |

Uluslararası taşımacılık alanında kara, deniz, demir ve havayolu ile intermodal taşımacılık çözümleri sunan Logitrans Lojistik, yurtdışında hizmet verdiği bölgelere Fas'ı da ekledi.

Taşımacılık çözümlerinin yanı sıra depolama, gümrükleme, tedarik zinciri çözümleri ve e-ihracat hizmeti veren Logitrans Lojistik, Faslı lojistik hizmet sağlayıcısı Timar ile yaptığı iş birliği ile Fas'a 2021 yılı Ocak ayı itibarıyla seferler düzenlemeye başladı. Logitrans, bölgeye yönelik taşımalara ek olarak, Fas’ta gümrüklü, ısı ve nem kontrollü depolama hizmetleri ile ülke içi dağıtım hizmetleri de veriyor.

Çıkışlar Cuma - Cumartesi yapılıyor

Konuya ilişkin açıklama yapan Logitrans Lojistik Fas ve Iberia Hat Müdürü Fadim Uysal, “Türkiye’nin en fazla ticaret yaptığı Afrika ülkelerinden beşinci sırada olan Fas’a seferlerimiz başladı. Hem komple hem de parsiyel yüklerin düzenli olarak her Cuma - Cumartesi çıkışları yapılıyor. Yalnızca 6 günde Fas’a ulaşarak ülkenin en büyük lojistik hizmet sağlayıcılarından olan Timar’ın da işbirliğiyle en düşük seviyede yerel masraflarla ve en yüksek güvenlik koşullarında müşterilerimize hizmet sağlıyoruz. Bunu yaparken avantajlı fiyatlar ve hızlı teslimat anlayışımızdan da ödün vermiyoruz." şeklinde konuştu.

iPhone’a yapay zeka dopingi! Tarih belli oldu, sınırlı sayıda telefonda desteklenecek Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın İETT'den dört ilçeye yeni hat ve 1662 ek sefer Türkiye, rekabetçilik endeksinde son beş yılda geriledi Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: İşte yıl sonu için beklenen zam oranı... Zeytinyağında 'var yılı'na girildi: Fiyatlar nasıl etkilenir, düşüş görülür mü?