Gedik Döküm, Ankiros 2024 Fuarı’nda yeni ürünlerini görücüye çıkardı

Gedik Döküm, Ankiros 2024 Fuarı’nda döküm teknolojilerindeki yeniliklerini sergileyerek sektör profesyonelleriyle buluştu. Metalürji sektörünün önde gelen paydaşlarının buluştuğu fuarda Gedik Döküm, yüksek kalitedeki ürünlerini ve gelişmiş teknolojiye sahip üretim kapasitesini ziyaretçilere tanıttı.

Haber Merkezi |

Bu yıl 16.’sı düzenlenen Ankiros 2024 Uluslararası Demir-Çelik, Döküm, Demir-dışı Metalürji Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı, 19-21 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşti. Metal sanayiinin önemli oyuncularını bir araya getiren bu etkinlik, sektördeki yenilikçi teknolojilerin ve çözümlerin sergilendiği bir platform oldu.

Fuar, yoğun ilgi gördü

Fuar, yerli-yabancı birçok firma ile ziyaretçilerin katılımıyla yoğun bir ilgi gördü. Katılımcılar, demir-çelik, döküm ve metalürji alanındaki en son gelişmeleri yakından inceleme fırsatı buldular.

Metal sanayiinin önemli etkinliklerinden biri olan fuara, döküm sektörünün öncü isimlerinden Gedik Döküm de katılım göstererek, sektördeki yenilikçi çözümlerini sergiledi.

Fuar boyunca Gedik Döküm, döküm teknolojilerindeki uzmanlığını ve ürün yelpazesini katılımcılarla paylaştı. Şirket, ziyaretçilerine en son teknolojiyle üretilen ürünlerini tanıtırken, sektördeki gelişmeler ve sürdürülebilirlik konularında da bilgi alışverişinde bulundu.

"Sektörü buluşturan bu tür büyük organizasyonlar  uluslararası arenadaki imajımızı yükseltiyor"

Ankiros 2024 Fuarı’na katılım gösteren Gedik Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Gedik, etkinliğin metal sanayii açısından büyük bir fırsat sunduğunu vurguladı. Gedik, “Ankinos Fuarı, yerli ve yabancı firmaların bir araya geldiği, sektörün en önemli buluşma noktalarından biri. Bu tür etkinlikler, yenilikçi çözümler geliştirmek ve iş birliğini artırmak için kritik öneme sahip. Bizler de Gedik Döküm olarak burada olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Yeni teknolojileri tanıma, iş birliği fırsatlarını geliştirme, görüş-alışverişi yapma açısından oldukça verimli geçti. Sektörü buluşturan bu tür büyük organizasyonlar ülke ekonomimize büyük katkılar sağlıyor ve uluslararası arenadaki imajımızı yükseltiyor, ihracat potansiyelimizi artıyor” dedi.

Dünyanın en zengin adamıydı: Serveti 9 ayda 30 milyar dolar eridi! Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Ekrem İmamoğlu'ndan 'ahmak davası' açıklaması: Tam bir sefillik 'Devlet büyükleri Togg’u neden makam aracı olarak tercih etmiyor?' İkinci el otomobil satışında yeni dönem başlıyor İş GYO, Marmara Park AVM’nin arsasını satıyor